Netwerken in de Breedte!

Donderdag 23 mei heb ik de gezamenlijke netwerkbijeenkomst begeleid van vier vrouwennetwerken in de regio Haaglanden. De bijeenkomst vindt elk jaar plaats onder de naam Netwerken in De Breedte en is bedoeld om elkaars leden te leren kennen, potentiële leden de kans te geven kennis te maken met vier ondernemersnetwerken én nieuwe inspiratie op te doen.

Dit jaar was NOOVA – het netwerk waar ik lid van ben – de gastvrouw. NOOVA-leden Davine van der Ban en Chantal Lamers en ik wierpen zich op om deze avond te organiseren. Met zijn drieën hebben we geprobeerd om er een gezellige maar ook nuttige avond van te maken. We kozen als locatie voor het sfeervolle Witte Huis in Pijnacker en besloten om prikkelende stellingen over ondernemerschap op tafel te werpen om het gesprek tussen de dames op gang te brengen. De gesprekken vonden plaats in kleine groepen verdeeld over verschillende zalen.

Het gesprek op gang brengen bleek voor de dames (uiteraard) geen enkel probleem. Het kostte meer moeite om de ruim 80 dames dames weer stil te krijgen op het moment dat iedereen terug was in de grote zaal. Want daar presenteerden diverse deelnemers zich via de inmiddels binnen alle netwerken frequent toegepaste Stip. Sta je op ‘De Stip’ dan krijg je 1 minuut de tijd om je bedrijf of product te presenteren aan alle aanwezigen. Best spannend, maar heel effectief want je bent gelijk bekend bij ruim 80 potentiële klanten. De animo was dit jaar daarom groter dan ooit.

De avond hebben we afgesloten met een gezellige borrel die vanwege het prachtige weer grotendeels buiten op het terras van het restaurant plaatsvond. Volgend jaar is het Delftse netwerk Dea Dia aan de beurt om de avond te organiseren. Ik kijk er nu al naar uit!

(Foto: Helene van Domburg)

 

Reacties op "Netwerken in de Breedte!"

Er zijn nog geen reacties